ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ

YACHT MASTER CRUISES

Η εταιρεία Yacht Master Cruises δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας και της ενοικίασης σκαφών και σας προσκαλεί να ζήσετε μοναδικές στιγμές εν πλω.

Εδώ και 30 χρόνια λειτουργούμε και αναπτυσσόμαστε με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας σκάφη αναψυχής κορυφαίας ποιότητας που μπορούν να σας ταξιδεψουν με ασφάλεια σε οποιοδήποτε εγχώριο μέρος ή στο εξωτερικό.

Πιο αναλυτικά, η Yacht Master Cruises σας προσφέρει την επιλογή ενοικίασης και αγοράς σκάφους μέσα ένα μεγάλο εύρος φουσκωτών και yacht, που διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής τους. Επιπλέον, αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς στο χώρο της ενοικίασης σκαφών είναι ότι σε εμάς μπορείτε να φέρετε το δικό σας σκάφος ως προϊόν ενοικίασης.

Θέλοντας να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των πελατών μας, δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που περιλαμβάνει: φύλαξη σκαφών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των εγκαταστάσεων μας, service φουσκωτών και yacht και μεταφορά αυτών, από και προς τη θάλασσα.

Διαθέτουμε τεχνικό προσωπικό υποστήριξης, με εμπειρία και εξειδίκευση στην επισκευή και συντήρηση σκαφών που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πιθανή βλάβη ή δυσλειτουργία του σκάφους σας, με ταχύτητα και συνέπεια.

Γνωρίστε κι εσείς την εταιρεία ενοικίασης και εκμετάλλευσης σκαφών, Yacht Master Cruises, και ανακαλύψτε τους λόγους που την εμπιστεύονται χιλιάδες πελάτες, εδώ και 30 χρόνια.

Ενοικίασεις Σκαφών

success-icon

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Διαθέτουμε έμπειρο τεχνικό προσωπικό υποστήριξης που διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και ασφάλεια των σκαφών.

success-icon

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της ναυτιλίας και της ενοικίασης σκαφών, εδώ και 30 χρόνια.

success-icon

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Φροντίζουμε να ξεκινάτε κάθε σας ταξίδι με σιγουριά!

Υπηρεσίες

Ταξιδέψτε σε μαγικούς προορισμούς με την ποιότητα και την αξιοπιστία των σκαφών της Yacht Master Cruises!

Η Εταιρεία μας

Εδώ και 30 χρόνια σας προσφέρουμε μια ευρεία συλλογή από πολυτελή φουσκωτά σκάφη και yacht προς ενοικίαση και αγορά.

Στείλτε μας ένα μήνυμα